Biblioteksbesök

Det blev ett besök på biblioteket idag. Jag var där förra veckan också, men då var det bara 8- och 6-åringen som lånade böcker. Själv hade jag fullt upp att jaga 1½-åringen så jag hade inte tid att titta efter några böcker till mej själv. Men idag fick jag möjlighet att gå till biblioteket ensam, utan barn, så jag kunde gå omkring i lugn och ro och leta böcker.

Jag lämnade biblioteket med sex stycken böcker: Midsommarvals, Hummerfesten, En fröjdefull jul och Sol och vår av Viveca Lärn samt Lämna inga spår och Ett sista livstecken av Hannah Nyala.

Viveca Lärns böcker har jag tänkt läsa länge, men det har inte blivit av, andra böcker har kommit i vägen. Men nu fanns alla fyra böckerna där (ja, det finns ju en femte också, Värmebölja - den får jag låna en annan gång) så jag passade på att låna dem. Jag läser mest deckare, men tror att Viveca Lärns böcker blir trevlig och lättsmält läsning såhär i sommartider.

Hannah Nyalas böcker har jag läst om i Bonniers Bokklubbs medlemstidning, och jag tror att det kan vara böcker i min smak så jag ser fram emot att hugga in på dem efter Viveca Lärn.

Frågan är om jag hinner läsa sex böcker innan vi åker iväg på semester om 2½ vecka, men eftersom jag tror att det är ganska lättlästa böcker så ska det nog gå bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0